Beleggen

IDEAAL OM TE VERHUREN MET EEN UITSTEKEND RENDEMENT

Een slimme belegging met een netto rendement tot wel 11%

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest omdat je bij Boxx Garageparken profiteert van een hoge bezettingsgraad
en een rendement die kan oplopen tot wel 11% netto op jaarbasis!

Waarom beleggen bij Boxx?

Het beleggen in garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest omdat het vastgoed betreft met een relatief lage instapdrempel.
Beleggers bij Boxx Garageparken profiteren van een hoge bezettingsgraad en een netto rendement die kan oplopen tot wel 11% op jaarbasis!

Wij kunnen een hoge bezettingsgraad garanderen omdat wij primair een verhuurorganisatie zijn met parken op A1 locaties in o.a. Amsterdam, Amersfoort, Diemen en Utrecht. Daarnaast openen wij op korte termijn vestigingen in Almere, Nijmegen en Zaandam.

Onze garages zijn aantrekkelijk voor huurders omdat het hoogwaardige, onderhoudsvrije garages zijn binnen een goed beveiligd park. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als opslagruimte, hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

Hoe het werkt

Wanneer je een garagebox hebt gekocht is dit jouw eigendom. Je kunt deze zelf verhuren indien je deze (tijdelijk) niet gebruikt, of verhuren aan Boxx Opslagverhuur.

Omdat we primair een verhuurorganisatie zijn geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. Vanuit ons klantenbestand garanderen wij je een minimale huuropbrengst van 5 + 5 jaar. Het enige wat je als belegger moet doen is per kwartaal factureren aan Boxx. Wij doen de rest voor je!

Klik hier voor een voorbeeld rendemends-berekening.

Interessante belegging 

 • Netto rendement tot wel 11% op jaarbasis
 • Huurgarantie van 5 + 5 jaar
 • Huurinkomsten netto
 • Box 3 belegging
 • Geen onderhoud, geen extra kosten

Faciliteiten en opties

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektriciteitsmeter* voor interne verlichting en stopcontracten.

* Niet op alle Boxx Garageparken

Goed beveiligd park

Perfect verlicht

Extra hoge nieuwbouw garages

Hörmann roldeur

Goede ventilatie

Boxx Garageparken in Nederland

Op dit moment hebben wij zes Boxx Garageparken (waarvan een deel in aanbouw) op A1 locaties in grote steden in Nederland. Al onze vestigingen zijn makkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe locaties om Boxx Garageparken te openen zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is.

Amsterdam Sloterdijk

Isolatorweg 32
1014 AS Amsterdam

Kies vestiging

Schiedam

Minervaweg 1
3113 AP Schiedam

Kies vestiging

Amsterdam Zuidoost

Lemelerbergweg 37 AB
1101 AH Amsterdam

Kies vestiging

Utrecht Zuidwest

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Kies vestiging

Zaandam

Opening soon!

Kies vestiging

Amersfoort

Beeldschermweg 4
3821 AH Amersfoort

Kies vestiging

Amsterdam Noord

TT. Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Kies vestiging

Utrecht Zuid

Eendrachtlaan 80
3526 AB Utrecht

Kies vestiging

Diemen

Weesperstraat 124
1112 AP Diemen

Kies vestiging

HET COMFORT VAN EEN EIGEN BOXX GARAGE

Boxx Garagepark Schiedam biedt 34 luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligde park.

Meer weten over beleggen?
Vraag onze brochure aan.

Bedankt voor je interesse in Boxx Garageparken. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je zo spoedig mogelijk onze informatiebrochure toe.

Heb je nog vragen? Je kunt ons dagelijks bereiken van 9.00-21.00 op 020 – 262 35 34.

01. Boxx Garageparken brochure aanvraag

02. Contactgegevens

Veelgestelde vragen

 1. Welke voorzieningen hebben de Garages?
  De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  . Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
  . Geïsoleerde en beveiligde Hörmann overheaddeur met optionele afstandsbediening
  . 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
  . Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

  Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

  Wat is de garantieperiode?
  De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

  Is er elektriciteit in de garagebox?
  De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hörmann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

  Is er water in de garagebox?
  Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

  Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
  Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

  Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
  Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 2. Waar zitten jullie vestigingen?
  Boxx Garageparken heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland. In de volgende steden hebben wij een Boxx Garagepark: Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Noord, Amersfoort, Diemen, Utrecht, Zaandam, Nijmegen en Almere.

 3. Kan ik dag en nacht op het park?
  Het bedrijventerrein waar de garages zich bevinden is afgesloten tussen 22.00 uur en 6.00 uur.
  Huurders en kopers hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

  Is het park verlicht?
  Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting

  Is er water op het park?
  Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

  Is er een sanitaire voorziening op het park?
  Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.