100% reeds verkocht

Boxx garagepark

Amsterdam Noord

HET COMFORT VAN EEN EIGEN BOXX GARAGE

Boxx garagepark Amsterdam Noord biedt 24 garages luxe garages die allen inpandig zijn. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt

Op onze locatie in Amsterdam Noord bieden wij 24 garages van 21m2 in een goed beveiligde binnenhal. De garages zijn extra hoog, 3,5m, en zijn standaard voorzien van o.a. elektra, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

Wil je iets anders? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk. Denk aan extra deurvoorzieningen of aanpassingen van electra- en/of watervoorziening.

 

Lees meer over het concept

100% REEDS VERKOCHT

Op onze locatie in Amsterdam Noord zijn op dit moment alle garages verhuurd of verkocht. Wel bieden wij garages aan in Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Zuidoost

Ons adres

Tt Vasumweg 31
1033 SB Amsterdam

Boxx garagepark Amsterdam Noord is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Amsterdam Noord is centraal gelegen op het NDSM-terrein nabij de A10 en is makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam Noord. Vanaf het centrum van Amsterdam en vanaf Amsterdam West is de vestiging goed bereikbaar met pont 903 vanaf Amsterdam CS naar NDSM-Werf.

HUREN, KOPEN OF BELEGGEN?

In Amsterdam Noord bieden wij garages aan voor huur, koop of als belegging.

Huren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Amsterdam Noord onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby- of werkruimte. Ook huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park en binnenhal.

Brochure aanvragen

Kopen

Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service!

Brochure Aanvragen

Beleggen

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest met een nettorendement van maximaal 11,1% op jaarbasis! Daarnaast profiteer je van de unieke grondconstructie van Boxx garagepark Amsterdam Noord.

Meer informatie

Het concept van een garagepark

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.


 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig
 • Toilet en water op locatie
 • Geen extra kosten

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is. Daarnaast kun je via Boxx makkelijk je garage verhuren of verkopen.

 

Inpandige Boxx Garages

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx naast garageboxen op het buitenterrein ook inpandige garages voor zowel huur, koop als belegging. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

Het comfort van een Boxx garage

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra en verlichting
 • Geen extra maandkosten

Faciliteiten en opties

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektra meter voor de interne verlichting en stopcontracten.

Goed beveiligd park

Perfect verlicht

Extra hoge nieuwbouw garages

Hörmann roldeur

Goede ventilatie

Veelgestelde vragen

 1. Welke voorzieningen hebben de Garages?
  De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  . Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
  . Geïsoleerde en beveiligde Hörmann overheaddeur met optionele afstandsbediening
  . 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
  . Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

  Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

  Wat is de garantieperiode?
  De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

  Is er elektriciteit in de garagebox?
  De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hörmann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

  Is er water in de garagebox?
  Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

  Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
  Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

  Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
  Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 2. Hoe kan ik beleggen in Boxx Garageparken?

  Wanneer je een GarageBoxx hebt gekocht is dit jouw eigendom. Je hebt vervolgens de beslissing om deze zelf te verhuren indien je deze (tijdelijk) niet gebruikt, of te verhuren aan Boxx Opslagverhuur. Boxx sluit huurcontracten van 5 of 10 jaar. Doordat Boxx Opslagverhuur primair een verhuurorganisatie is, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-11% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 3. Waar zitten jullie vestigingen?
  Boxx Garageparken heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland. In de volgende steden hebben wij een Boxx Garagepark: Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Noord, Amersfoort, Diemen, Utrecht, Zaandam, Nijmegen en Almere.

 4. Kan ik dag en nacht op het park?
  Het bedrijventerrein waar de garages zich bevinden is afgesloten tussen 22.00 uur en 6.00 uur.
  Huurders en kopers hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

  Is het park verlicht?
  Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting

  Is er water op het park?
  Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

  Is er een sanitaire voorziening op het park?
  Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

BOXX GARAGEPARK AMSTERDAM NOORD STAAT VOOR KWALITEIT

Boxx Garagepark Amsterdam Noord biedt luxe en onderhoudsvrije garages voor zowel huur, koop of als belegging. Naast garages bieden wij op deze vestiging ook andere opslagoplossingen zoals standaard OpslagBoxxen (self-storage), mobiele opslagunits en verhuisdiensten. Bij Boxx Garagepark Amsterdam Noord staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Boxx Garagepark Amsterdam Noord
Boxx Garagepark Amsterdam Noord biedt luxe, onderhoudsvrije garageboxen op een goed beveiligd park. De garages zijn extra hoog, inpandig gesitueerd voor extra beveiliging, en zeer aantrekkelijk geprijsd. Boxx Garagepark Amsterdam Noord is centraal gelegen op een A1 locatie dichtbij de NDSM-werf in Amsterdam Noord.  Huurders en eigenaren van de garages hebben 24uurs toegang tot het beveiligde garagepark.

Opslag, hobby of werkruimte
Wanneer je een garagebox huurt of koopt kun je deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het opslaan van je camper of oldtimer, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor internet- en webwinkels.  Door alle extra opties zoals het plaatsen van een tussenvloer, verlichting of elektriciteit zijn er genoeg mogelijkheden.

Huur, koop of belegging
Het is mogelijk om de garagebox te kopen of huren. Daarnaast kun je beleggen in Boxx Garageparken Amsterdam Noord door garages aan te kopen en te verhuren. Boxx Garageparken Amsterdam Noord is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag

Boxx Garageparken locaties
Naast Amsterdam Noord hebben wij ook Boxx Garageparken in Almere, Amersfoort, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Nijmegen, Utrecht en Zaandam. Op alle Boxx Garagepark locaties kun je garages, huren of beleggen.