70% verkocht

NOG 11 GARAGES BESCHIKBAAR

Boxx garagepark

Utrecht Zuidwest

HET COMFORT VAN EEN EIGEN BOXX GARAGE

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest biedt 34 inpandige nieuwbouw garages op een goed beveiligd park. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Alle 34 garages bevinden zich in onze goed beveiligde binnenhal. Allen nieuwbouw met een zeer lange levensduur. Al onze garages zijn extra hoog, 3,5m, en zijn standaard voorzien van o.a. verlichting en een luxe Hormann roldeur. Wil je iets anders? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk.

Lees meer over het concept

BTW VOORDEEL TOT WEL € 8.232,-

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest biedt een unieke indirecte koop van vastgoed constructie waarbij je eerst de fysieke Boxx garage koopt met een gebruiksrecht van 24 jaar. Daarna koop je het appartementsrecht (notariële overdracht) tegen de vooraf vastgestelde prijs. Het voordeel hiervan is dat wij de garagebox veel goedkoper kunnen aanbieden omdat het gebruiksrecht vrij is van BTW, je geen OZB betaald en uiteindelijk slechts een lage overdrachtsbelasting.

21m2 garagebox + 24 jaar gebruiksrecht voor €31.500,- incl. BTW

 • Over 24 jaar optie om het om te zetten naar appartementsrecht (VVE) met bijbetaling van €16.170,- Hiermee een solide vastgoedbelegging.
 • Of over 24 jaar terug verkoop aan Boxx voor een gegarandeerde prijs. En altijd tussentijds te verkopen of te verhuren.

Extra BTW voordeel van €8.232,- Je bent goedkoper uit dan direct kopen. Geen jaarlijkse verhogingen, geen OZB en geen onderhoud.

Ons adres

Australiëlaan 20
2526 AB Utrecht

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Australiëlaan 20.

De vestiging is op loopafstand van de Ikea, tegenover MBO Utrecht.

Met eigen vervoer is de vestiging te bereiken via de A12 en A17. Tegenover de vestiging stopt bus 7 richting Kanaleneiland, halte Australiëlaan.

HUREN OF KOPEN?

In Utrecht Zuidwest bieden wij garages aan voor huur of koop.

Huren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Utrecht Zuidwest onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby- of werkruimte. Huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park.

Brochure aanvragen

Kopen

Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service!

Brochure aanvragen

Het concept van een garagepark

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.


 • Extra hoge en extra grote garageboxen
 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig*
 • Toilet* en water op locatie

 

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken, extra hoog en extra groot. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is. Daarnaast kun je via Boxx makkelijk je garage verhuren of verkopen.

 

* Niet op alle Boxx Garageparken

 

HET COMFORT VAN EEN EIGEN BOXX GARAGE

Boxx Garagepark Schiedam biedt 34 luxe nieuwbouw garageboxen binnen een beveiligde park.

Inpandige Boxx Garages

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx inpandige garages. Beschikbaar voor te huur of te koop. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

Het comfort van een Boxx garage

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra*, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Extra hoog, extra groot
 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra* en verlichting

* Niet op alle Boxx Garageparken

 

Faciliteiten en opties

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, een vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektriciteitsmeter* voor interne verlichting en stopcontracten.

* Niet op alle Boxx Garageparken

Goed beveiligd park

Perfect verlicht

Extra hoge nieuwbouw garages

Hörmann roldeur

Goede ventilatie

Veelgestelde vragen

 1. Welke voorzieningen hebben de Garages?
  De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  . Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
  . Geïsoleerde en beveiligde Hörmann overheaddeur met optionele afstandsbediening
  . 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
  . Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

  Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

  Wat is de garantieperiode?
  De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

  Is er elektriciteit in de garagebox?
  De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hörmann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

  Is er water in de garagebox?
  Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

  Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
  Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

  Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
  Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 2. Waar zitten jullie vestigingen?
  Boxx Garageparken heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland. In de volgende steden hebben wij een Boxx Garagepark: Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Noord, Amersfoort, Diemen, Utrecht, Zaandam, Nijmegen en Almere.

 3. Kan ik dag en nacht op het park?
  Het bedrijventerrein waar de garages zich bevinden is afgesloten tussen 22.00 uur en 6.00 uur.
  Huurders en kopers hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

  Is het park verlicht?
  Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting

  Is er water op het park?
  Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

  Is er een sanitaire voorziening op het park?
  Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

BOXX GARAGEPARK UTRECHT STAAT VOOR KWALITEIT

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest biedt luxe en onderhoudsvrije garages voor zowel huur als koop. Naast garages bieden wij op deze vestiging ook andere opslagoplossingen zoals standaard OpslagBoxxen (self-storage), mobiele opslagunits en verhuisdiensten. Bij Boxx Garagepark Utrecht staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest
biedt luxe, onderhoudsvrije garageboxen op een goed beveiligd park. De garages zijn nieuwbouw, allen inpandig gesitueerd en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Boxx Garagepark Utrecht Zuidwest is centraal gelegen op een A1 locatie aan de Australiëlaan 20, 10 minuten van het centrum en dichtbij de Ikea. Huurders en eigenaren van de garages hebben 24uurs toegang tot het beveiligde garagepark zodat ze altijd makkelijk bij hun garagebox kunnen.

Opslag, hobby of werkruimte
Wanneer je een garagebox huurt of koopt kun je deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het opslaan van je camper of oldtimer, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor internet- en webwinkels.

Te huur of te koop
Het is mogelijk om de garagebox te kopen of huren. Boxx Garageparken Utrecht Zuidwest is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag.

Boxx Garageparken locaties
Naast Utrecht Zuidwest hebben wij ook Boxx Garageparken in Amersfoort, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Diemen en Schiedam.