80% reeds verkocht, fase 1 in aanbouw

BTW voordeel tot wel € 6.122,-

Boxx garagepark

Utrecht

HET COMFORT VAN EEN EIGEN BOXX GARAGE

Boxx garagepark Utrecht biedt 118 luxe nieuwbouw garages op een goed beveiligd park. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

De garages zijn beschikbaar in verschillende formaten en worden geplaats op zowel de begane grond als de 1e verdieping. Er worden 53 garages op de begane grond geplaatst en 51 garages op de 1e verdieping.  Al onze garages zijn extra hoog, 3,5m, en zijn standaard voorzien van o.a. elektra, verlichting en een luxe Hormann roldeur.

Wil je iets anders? Geen probleem. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk. Denk aan extra deurvoorzieningen of aanpassingen van electra- en/of watervoorziening.

Lees meer over het concept

BTW VOORDEEL TOT WEL € 6.122,-

Boxx Garagepark Utrecht biedt een unieke indirecte koop van vastgoed constructie waarbij je eerst de fysieke Boxx garage koopt met een gebruiksrecht van 15 jaar. Daarna koop je het appartementsrecht (notariële overdracht) tegen de vooraf vastgestelde prijs. Het voordeel hiervan is dat wij de garagebox veel goedkoper kunnen aanbieden omdat het gebruiksrecht vrij is van BTW, je geen OZB betaald en uiteindelijk slechts een lage overdrachtsbelasting.

 • BTW voordeel tot wel € 6.122,- (afhankelijk van het formaat van de garage)
 • Initieel lagere investering
 • Aantrekkelijk rendement voor verhuurders

Ons adres

Eendrachtlaan 80
3526 LB Utrecht

Boxx garagepark Utrecht is 7 dagen per week, 24 uur geopend voor garagehuurders en eigenaren.

Beschrijving

Boxx garagepark Utrecht is gelegen op een centrale locatie in Utrecht aan de Zeehaenkade welke parallel loopt aan het Merwedekanaal. Op steenworp afstand ligt de op en afrit van de afrit van de rijkswegen A2 en A12. Tevens is het centrum van Utrecht per auto in 10 minuten te bereiken.

HUREN, KOPEN OF BELEGGEN?

In Utrecht bieden wij garages aan voor huur, koop of als belegging.

Huren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen in Utrecht onze luxe garages huren om spullen in op te slaan, te gebruiken als magazijn, hobby- of werkruimte. Huurders hebben 24 uurs toegang tot ons goed beveiligde park.

Brochure aanvragen

Kopen

Letterlijk je eigen plek hebben, geeft je als particulier of als bedrijf een lekker en zeker gevoel. Als garage eigenaar profiteer je van de laagste prijzen, door de unieke grondconstructie, en onze uitgebreide Boxx service!

Brochure aanvragen

Beleggen

Het verhuren van garages is altijd al een aantrekkelijke investering geweest met een nettorendement van maximaal 8,1% op jaarbasis! Daarnaast profiteer je van de unieke grondconstructie van Boxx garagepark Utrecht.

Meer informatie

Het concept van een garagepark

Het concept van omheinde en beveiligde garageparken is overgewaaid uit Amerika en biedt huurders en kopers van garages het comfort van extra veiligheid, gemak en rust.


 • Omheind terrein, onderdeel van Boxx opslaglocatie
 • Toegangscontrole / camerabewaking
 • Boxx beheerder aanwezig
 • Toilet en water op locatie
 • Geen extra kosten

Op verschillende A1 locaties in Nederland biedt Boxx luxe, nieuwbouw garages op goed beveiligde parken. Dit zonder extra kosten en voor een lagere prijs dan vergelijkbare garages in de buurt.

Boxx is geen projectontwikkelaar die na verkoop weer afscheid neemt. Wij zijn prominent met onze opslagverhuur vestiging op de garage locatie aanwezig. Dit heeft als grote voordeel dat er een beheerder op het park aanwezig is. Daarnaast kun je via Boxx makkelijk je garage verhuren of verkopen.

 

Inpandige Boxx Garages

Op verschillende Boxx Opslagverhuur locaties biedt Boxx naast garageboxen op het buitenterrein ook inpandige garages voor zowel huur, koop als belegging. Deze garages bevinden zich in onze goed beveiligde en geconditioneerde binnenhallen voor meer comfort en veiligheid.

 • Extra beveiligd
 • Geconditioneerde binnenhal
 • Luxe, onderhoudsvrije garages in verschillende formaten

Het comfort van een Boxx garage

Hoogwaardige, onderhoudsvrije garages binnen een beveiligd park.

Boxx biedt nieuwbouw garageboxen aan in diverse formaten. Onderhoudsvrij en met een zeer lange levensduur. Ideaal voor de stalling van caravan of oldtimer, als grote opslagruimte, als hobbyruimte of als werkplek voor ondernemers.

De garages zijn o.a. voorzien van elektra, verlichting en een luxe Hörmann roldeur.

 • Onderhoudsvrij
 • Goed beveiligd
 • Luxe Hörmann roldeur
 • Elektra en verlichting
 • Geen extra maandkosten

Faciliteiten en opties

Al onze garages zijn nieuwbouw, zijn vrij van onderhoud en gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. Standaard zijn ze voorzien van verlichting, ventilatieroosters, vloeistofdichte vloer en een geïsoleerde Hörmann roldeur. De garages zijn daarnaast extra hoog, 3,5m, wat de mogelijkheid biedt tot bouwen van een entresolvloer voor optimaal gebruik van de ruimte.

Optioneel kan de garage worden voorzien van een eigen elektra meter voor de interne verlichting en stopcontracten.

Goed beveiligd park

Perfect verlicht

Extra hoge nieuwbouw garages

Hörmann roldeur

Goede ventilatie

Veelgestelde vragen

 1. Welke voorzieningen hebben de Garages?
  De units worden standaard opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  . Betonvloer met vloerbelasting van 500 kg/m2
  . Geïsoleerde en beveiligde Hörmann overheaddeur met optionele afstandsbediening
  . 1 Tl-armatuur mogelijk met bewegingsmelder
  . Optioneel een eigen tussenmeter voor elektriciteit

  Verder zijn de garages inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. Op aanvraag en in overleg zijn er diverse opties als meerwerk mogelijk, zoals extra deurvoorzieningen, grotere deur, aanpassingen van elektra en entresol, etc. De optiemogelijkheden zijn afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt.

  Wat is de garantieperiode?
  De garages hebben een garantieperiode van 5 jaar en hebben een gebruiksduur van 40-50 jaar. De deuren van de garages hebben een garantieperiode van 10 jaar.

  Is er elektriciteit in de garagebox?
  De GarageBoxxen zijn optioneel met elektra en verlichting verkrijgbaar. Standaard is de garage inclusief verlichting, ventilatieroosters, volledig bedekte bitumen en een glasvezel bestendige versterkte dakbedekking en hemelwaterafvoer. De garages worden afgesloten met een luxe, grote Hörmann sectionale roldeur inclusief anti-inbraaksysteem en profielcilinderslot.

  Is er water in de garagebox?
  Er is meerwerk mogelijk op aanvraag en in overleg om een watervoorziening aan te sluiten in de GarageBoxx. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadion van de GarageBoxx.

  Mag ik in de garagebox klussen of ondernemen?
  Je mag in de Garagebox klussen, de garages zijn zeer geschikt als werkplaats voor hobbyisten of kleine bedrijven.

  Kan ik de garagebox verhuren als ik deze zelf niet gebruik?
  Als je een Garagebox hebt gekocht en je deze (tijdelijk) niet gebruikt, kun je deze zelf verhuren. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Garagebox aan Boxx Opslagverhuur te verhuren, die huurcontracten van 5 of 10 jaar sluit. Doordat wij primair een verhuurorganisatie zijn, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-12% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 2. Hoe kan ik beleggen in Boxx Garageparken?

  Wanneer je een GarageBoxx hebt gekocht is dit jouw eigendom. Je hebt vervolgens de beslissing om deze zelf te verhuren indien je deze (tijdelijk) niet gebruikt, of te verhuren aan Boxx Opslagverhuur. Boxx sluit huurcontracten van 5 of 10 jaar. Doordat Boxx Opslagverhuur primair een verhuurorganisatie is, geeft dit de grootste kans op een hoge bezettingsgraad. De opbrengst is maximaal 8-11% op jaarbasis. Informeer bij een van onze opslagadviseurs naar de mogelijkheden.

 3. Waar zitten jullie vestigingen?
  Boxx Garageparken heeft verschillende vestigingen op A1 locaties in veel grote steden in Nederland. In de volgende steden hebben wij een Boxx Garagepark: Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Noord, Amersfoort, Diemen, Utrecht, Zaandam, Nijmegen en Almere.

 4. Kan ik dag en nacht op het park?
  Het bedrijventerrein waar de garages zich bevinden is afgesloten tussen 22.00 uur en 6.00 uur.
  Huurders en kopers hebben 24/7 toegang tot het terrein doormiddel van een persoonlijke toegangscontrole. Het park is voorzien van camerabeveiliging en alarm.

  Is het park verlicht?
  Het park is ’s avonds verlicht door middel van een lichtsensor gestuurde buitenverlichting op het buitenterrein. Daarnaast beschikt elke garage over buitenverlichting

  Is er water op het park?
  Ja, er is water aanwezig op het park. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

  Is er een sanitaire voorziening op het park?
  Er is een toiletgroep aanwezig binnen bij Boxx Opslagverhuur. Deze optie is wel afhankelijk van het bouwstadium van de Boxx Garagepark vestiging.

BOXX GARAGEPARK UTRECHT STAAT VOOR KWALITEIT

Boxx Garagepark Utrecht biedt luxe en onderhoudsvrije garages voor zowel huur, koop of als belegging. Naast garages bieden wij op deze vestiging ook andere opslagoplossingen zoals standaard OpslagBoxxen (self-storage), mobiele opslagunits en verhuisdiensten. Bij Boxx Garagepark Utrecht staat het gemak van de klant vooraan, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Boxx Garagepark Utrecht
Boxx Garagepark Utrecht biedt luxe, onderhoudsvrije garageboxen op een goed beveiligd park. De garages zijn nieuwbouw, buiten gesitueerd en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Boxx Garagepark Utrecht is centraal gelegen op een A1 locatie aan de Zeehaenkade, 10 minuten van het centrum. Huurders en eigenaren van de garages hebben 24uurs toegang tot het beveiligde garagepark zodat ze altijd makkelijk bij hun garagebox kunnen.

Opslag, hobby of werkruimte
Wanneer je een garagebox huurt of koopt kun je deze voor verschillende doeleinden gebruiken. Denk aan het opslaan van je camper of oldtimer, het gebruik als hobbyruimte of als werkruimte voor internet- en webwinkels.  Door alle extra opties zoals het plaatsen van een tussenvloer, verlichting of elektriciteit zijn er genoeg mogelijkheden.

Huur, koop of belegging
Het is mogelijk om de garagebox te kopen of huren. Daarnaast kun je beleggen in Boxx Garageparken Utrecht door garages aan te kopen en te verhuren. Boxx Garageparken Utrecht is onderdeel van Boxx Opslagverhuur, waardoor Boxx geen projectontwikkelaar is, maar een duurzame verhuurder van tijdelijke opslag.

Boxx Garageparken locaties
Naast Utrecht hebben wij ook Boxx Garageparken in Almere, Amersfoort, Amsterdam Noord, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuidoost, Diemen, Nijmegen en Utrecht. Op alle Boxx Garagepark locaties kun je garages, huren of beleggen.